Profesional Vending Store SRL a fost infiintata din dorinta de a satisface, intr-un mod profesionist, necesitatile clientilor din zona de vending.

Afacerea noastra este sustinuta de solutii IT care fac mult mai usoara plasarea comenzilor, onorarea lor si, nu in ultimul rand, relatia cu clientii.

Vanzarea de piese de schimb si produse pentru automatele vending este influentata de multe variabile care, daca sunt corect imbinate, ajuta compania intr-un mod eficient sa-si atinga scopul: SATISFACTIA CLIENTILOR. Ca sa putem garanta acest lucru am creat proceduri pentru toti cei implicati in procesele noastre (client si colaboratori deopotriva) care combina profesionalismul, functionalitatea si economia si am adoptat politici comerciale clare si transparente axate pe serviciile oferite.

Profesionalismul echipei noastre, fiabilitatea infrastructurii noastre IT si selectia noastre cuprinzatoare de produse fac compania noastra unica pe piata de vending reusind astfel sa oferim solutiile necesare fiecarui client in parte. Consideram acestea cheia pentru succesul nostru si totodata o misiune pe  care vrem sa o indeplinim, impreuna cu concentrarea pe noi si actuale oportunitati de afaceri prin intermediul vanzarilor.

Ne puteti contacta si folosind formularul de mai jos. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

Numele (obligatoriu) *:

Adresa de email (obligatoriu) *:

Telefon:

Subiectul

Mesaj *

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

CONTACT

Tel / Fax: 021.6841630
Mobil Magazin: 0724.404142 / 0721.261111

Email: comenzi@vending-automate-cafea.ro

ADRESA MAGAZINULUI

Strada Mosoaia nr 62, Sector 4, Bucuresti

Program:
Luni - Vineri | 8.30 - 17.00
Sambata 9:00 - 13.00

Profesional Vending Store SRL

CUI 33747291
J40 / 12560 / 2014